Interior

EMENTE biedt je kleur- en interieuradvies voor je woning en werkruimte in een actueel of historisch gebouw. Dit advies is gratis in onze showroom, we vragen een vergoeding op locatie.
Ons familiaal erfgoed van 125 jaar ervaring zorgt voor een stijl die vernieuwing én tijdloosheid hoog in het vaandel draagt. Een constante zoektocht en een steeds evoluerende interpretatie van vroegere ontwerpen maakt dat het resultaat aangenaam aanvoelt en na lang verloop van tijd mooi zal slijten. Eerder dan trendy te willen zijn, creëren we voor uw specifieke leefwereld steeds een eigen pallet. Dit wordt gefundeerd door een grote kleurendatabase van standaard en handgemaakte tinten, en  een doorgedreven kennis van stijlkenmerken.
Bezit u een monumentaal pand, of bent u betrokken bij de restauratie of renovatie van een historisch gebouw? Emente bezit een uitgebreide kennis inzake de toepassing en de fabricatie van oude verven en behangpapieren. Caseïneverf, kalkverf, zuivere lijnolieverf, historische kleuren, reconstructie van oud behang… Wij adviseren u graag.